×
به فروشگاه اینترنتـــــــی آجیل و خشکبار اعتماد خوش آمـــــدید
تــــــماس با‌ما ورود! ثبت نام

9
بهمن

از هرجایی آجیل نخرید/ مراقب آجیل های سمی باشید

فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگویی در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده‌ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می‌شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد


آجیل و خشکبار اعتماد به نقل ازافکارنیوز:

فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگویی در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده‌ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می‌شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ‌ و باکتری‌ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.

وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد، در صورت عدم رعایت نکات لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت می‌گیرد.

گفتنی است، نگهداری صحیح آجیل و خشکبار و خرید آجیل نو از مواردی است که مردم باید در آستانه سال جدید و افزایش مصرف آجیل به آن توجه کنند زیرا نگهداری نادرست این اقلام می‌تواند باعث تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود

تهیه و تنظیم: تامین محتوا.


دیدگاه
نام*
ایمیل*
نوشته های مرتبط

با ما همراه باشید(در اسنپ فود به ما بپیــــــــوندید!)

شماره تلفن: 5و55231551_021
etemadnuts@gmail.com

در تماس باشید!