×
به فروشگاه اینترنتـــــــی آجیل و خشکبار اعتماد خوش آمـــــدید
تــــــماس با‌ما ورود! ثبت نام

14
شهریور

با فواید آجیل و خشکبار، بیشتر آشنا شویم..

در زمینه فواید آجیل و خشکبار پزشکان قدیم تا دانشمندان امروز تحقیقات فراوان کرده و نتایج بسیار زیادی دریافته اند.

آجیل ها و مغزها از مفید ترین و غنی ترین مواد خوراکی پیرامون ما هستند.


آنها با کالری بالایی که دارند قادرند انرژی بالایی را برای ما فراهم کند. البته تقریباً تمامی انواع آجیل ها دارای ارزش غذایی مشابهی هستند و همه ی آنها می توانند مقادیر نسبتاً مساوی از منیزیم، سلنیوم، منگنز، روی، آهن و پروتئین را به بدن ما برسانند.

اما کم و زیاد شدن برخی از ترکیبات آنها می تواند باعث خاص شدن یکی از آنها شود.

از فواید آجیل و خشکبار می‌توان به میزان بالای آهن و فولات، در محصولاتی چون بادام زمینی اشاره کرد. گردو، بادام زمینی و پسته از پایین آورندگان کلسترول خون و از کاهندگان چربی بد خون هستند.

تحقیقات ثابت کرده مصرف منظم و روزانه مغزهای خام و تازه، حدوداً ۹ الی ۲۰ درصد سطح کلسترول بد خون را پایین می آورد.

از این میان گردو، پسته و بادام زمینی اسیدهای چرب غیر اشباع بیشتری داشته و تاثیر بالایی در کاهش کلسترول بد خون دارند.

از دیگر فواید آجیل و خشکبار می‌توان به پیشگیری از بروز بیماری هایی همچون سکته قلبی و مغزی و سرطان ها اشاره کرد.

نتایج تحقیقات نشان داده مصرف روزانه ۵ تا ۸ عدد بادام خام با کم کردن میزان گرفتگی عروق و تسهیل در گردش خون احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

علاوه بر آن منیزیم موجود در بادام، با کنترل میزان قند خون، خطر ابتلا به دیابت را 15 تا ۲۰ درصد کاهش می دهد.

به هر حال نکته ای که باید در مصرف آجیل و خشکبار مد نظر قرار داد این است که مصرف این مواد غذایی هیچ گاه نمی تواند جایگزین وعده های اصلی شود و تنها از آنها به عنوان میان وعده هایی سالم و مغذی می توان بهره برد.

تهیه و تدوین : واحد تامین محتوا


دیدگاه
نام*
ایمیل*
نوشته های مرتبط

با ما همراه باشید(در اسنپ فود به ما بپیــــــــوندید!)

شماره تلفن: 5و55231551_021
etemadnuts@gmail.com

در تماس باشید!